Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2017 10:42 - Тролите-отровители на словото - доказателство за идейна импотентност или тайна идеология на поръчителите
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1824 Коментари: 7 Гласове:
5

Последна промяна: 17.10.2017 08:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Кайто има НЕ-тайна идеология, той води пропаганда с аргументи, и подкрепя тия апгументи с факти. Но за либерал-глобалистите вече не останаха факти. Господството им е неоспоримо, а ЗЛОТО по света се ОТПРИЩИ с небивала сила. И НЕ МОЖЕ за всичко да са виновни комите и русите, и даже Путин, тоя сатанински наследник на нобелиста (значи гений) Горби и на трезвият Елцин, любимци на Господарите. Но щом все още печелят избори либерал-глобалисти като Макрон, значи маса хора все ище мислят, че  МОЖЕ...

Кой не е срещал тролите? Те прилепват с коментари към вражия постинг, и вниманието на читателя вече е отвлечено, съмнението е посято и целта е изпълнена! Затова преуспява тоя занаят, тролският. Тролът който си служи с обиди, псувни и заплахи, трудно се отличава от обикновения злобар. Но един "мой" трол приложи софизми и др. ораторски хватки без обиди, и без да иска се издаде, че НЕ пише каквото мисли, и значи пише по поръчка!

Няма да издам тоя "мой" трол, човекът може да няма друг хляб, а и няма да е справедливо - да позоря точно тоя, който НЕ РУГАЕ. А разни 38-ми, тигри и натани да останат целите в бяло. Но сега и за тия тримата си мисля, дали НАИСТИНА са толкова озлобени, или и те са от занаята? По-вероятно - да.

Забелязал съм, че колкото е по-качествен един ляв постинг, толкова повече вражи коментари събира, а понякого и мнозинство от гласувания, които очевидно не съответстват на "съотношението на силите" нито в блога, нито в страната. Затова предлагам ПО ХРИСТИЯНСКИ да простим на псувачите и софистите. Само да им пишем по 2-3 думи, че знаем от кой занаят са. А който прецени така, е лесно да ги изтрие. Аз много рядко съм трил, а и после съм съжалявал... 


Тагове:   путин,   трол,   глобалисти,


Гласувай:
6



1. krumbelosvet - Невежа значи невежа от речниците
16.10.2017 18:55
Контрареволюцията беше внесена след десетилетна подготовка от пропагандата на ЦРУ. Попадналите под влиянието на тая пропаганда, бяха употребени за целта. И понеже ПРОЦЕСЪТ БЕШЕ СВЕТОВЕН (Съюзът се предаде), и дума не можеше да става за съпротива у нас. Въпреки опитите за организирано отстъпление, всъщност всеки се спасява сам. Най-сериозните играчи изоставиха политиката като безсмислена при пълна външна зависимост. Даже единствената по-сериозна партия, БСП, НЕ МОЖЕ нито да има СВОЯ политика, нито да задържи най-доброто от кадрите си. Най-подготвеният беше убит, а други си отидоха от старост.
Този мой комент беше излишен, но го првя като се надявам, че ще престанете да разкарвате топката. Мерси.
цитирай
2. krumbelosvet - Гет, прекали
16.10.2017 21:43
с разкарване на топката извън темата на поста. Трия.
цитирай
3. born - Имам "необоснованото предположение", че до известна /малка/ степен - грешиш.
17.10.2017 23:50
Аз познавам реални хора, които в реакциите си се припокриват с тукашните блогови тролчета, но не са истински тролове. Има такива хора, които заради външността си, неуменията си да общуват нормално с хората, преживени кризи - развиват психически ненормалности и крайности в оценките. Иначе са напълно нормални в отношенията си интелигентни хора, но споменаването на определени ключови думи или фрази/специално Путин/ отключва в тях бяс, нелогичност и крайна агресия . За диалогичност въобще не може и дума да става. Струва ми се , че и тук има такива изключения. Горките хора !
цитирай
4. krumbelosvet - Колега Борн.
19.10.2017 11:12
Да беше казал, че в голяма степен НЕ греша, а не, че в малка степен греша.
Всъщност, един трол ме изнинада. Започна с прозрачни софизми, после разкарваше топката, но после азпочна да забравя краткия ми пост, и да губи логическата си мисъл, и накрая просто да обижда. Или накрая беше сръбнал, или в началото си беше взел хапчето.
цитирай
5. born - Поправям се : въобще не грешиш !
19.10.2017 23:27
Имам голям опит с тези екземпляри, което ти е известно . Не ги трия, тъй като ме забавляват в проучванията ми на умствените регресии. Но все пак , колкото и да е невероятно , има и изключения. А пиенето си има своите положителни страни . Крайният резултат е, че забравя какво е казал и за какво спори от позицията на всезнаещ капацитет. Трагично е !
цитирай
6. krumbelosvet - Ето пак
25.10.2017 08:49
В тоя момент са изчезнали досегашните коментари, и НЕ МОГА ДА ГЛАСУВАМ за горния пост. И това се случва много често от около месец насам. Модерация ли, що ли...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1955916
Постинги: 1158
Коментари: 3379
Гласове: 3574
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031