Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2013 15:45 - Кради, кради... ало, алооо....
Автор: gursov Категория: Политика   
Прочетен: 3117 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

Грешките ми показват през какво съм преминал, думите и делата ми, какво съм научил.

 

Каци лайна ви леят, пълнят ви главите с простотия и ви държат в съзнание, че най-важното в живота е простотията. Достатъчно сте умни да бачкате, и достатъчно тъпи да не разбирате как ви използват. Пият душата, тровят съзнанието и бавно убиват тялото. Не на друг, а на теб!

 

Този пост ще е политически анализ на няколко събития актуални като за преди избори.

Нека започнем:

1.  Бойко и Костов по пророчествата на БСП!

„Избирате Бойко и получавате Костов“ - Помните тези реклами...
Сами виждате сега, че самия Костов играе срещу Бойко даже стана твърде очевидно, сега малко се обърна в неутралната зона, но си пролича, че и за неговите хора е по-изгоден Станишев...

2. Поръча ли Доган, Бойко?

  1. Нека проследи събитията:

    а. Младо момче членуващо в ДПС е сложено на първия ред на може би най-голямото събрания на партията. То е облечено с черно кожено яке, едричко, набито, така че максимално да прилича на МУТРА (да прави подсъзнателна асоциация с Бойко).
    б. То става и насочва празен пистолет и както сами можете да проверите отново следва слаба актьорска игра от страна на Сокола.

    в. След това целя ДПС елит от по 100+ кг бизнесмени с добре оформени сфери риташе момчето пред погледа на охраната от НСО сякаш нищо не става. (абсолютно не професионално)

    г. Малко след това момчето излиза казва си някакви причини, защо го е направило...

    д. Бойко казва от парламентарната трибуна, че е поръчан от Доган и сигнала е дошъл от партньорска служба. И това е било преди да стане политик.

    е. ДПС не отрича, а само напада с това, че е разгласил секретна информация.

    ж. Човек от сините, който е бивш шеф в разузнаването, казва в едно и също интервю първо, че няма такъв документ после, че може и да има може и да няма и накрая, че и да го има той едва ли ще бъде представен на депотатите от комисията за разследване.

    з. Казват, че документа е истински, дошъл е от Сръбските служби, но е бил отчетен като не особено важен и му е сложена много ниска важност...

           Анализ:

Историята започва с това как Борисов нарушава силно интересите на ДПС в бизнеса чрез действията си на полицаи (дали, за да ги измести за чужд интерес или с най-добри намерения няма да узнаем скоро). След като не намират други варианти решават, че единственото решение на проблема е да го елиминират. Избират си подходящи хора, които също не долюбват Борисов. Цитирам: „"Затова четири години никой не смееше да ги залови и да ги екстрадира и за мен това действително е заплаха", добави Борисов.

Сръбските служби решават, че информацията е достатъчно достоверна и важна, за да я пратят на нашите служби. Тук явно на нашите им е прозвучало невероятно, а и да не забравяме все пак кой е Доган и че той не е случаен човек и има връзки навсякъде. Съответно Доклада е един вид пренебрегнат и оставен да спи в архивите. Обстоятелствата така се стичат, че поръчката не е осъществена и не само това, а и политическата кариера на Бойко се развива главоломно. Стигаме до наши дни идва време за президентски избори, който се печелят от представител на ГЕРБ съответно след това се сменят началниците на службите (което е абсолютно нормално за всеки пост, за да не изтича информация както с докладите от ДАНС оказали се в Трактора) и е сложен нов директор на разузнаването. Това за ДПС е много лоша новина, защото знаят, че идват избори и също така, че рано или късно това листче с доклада за Поръчката ще стигне до Борисов, а това си е документирано намерение за престъпление при това от лидера на партията. Затова се събират и след анализиране на ситуацията решават, че най-добрия ход е Доган да се оттегли като лице на партията и да продължи управлението й в сянката и комфорта на Почетен Лидер. След това се стига до гениалната идея да се инсценира покушение срещу него все едно той е бил поръчан и то да се използва като причина за оттеглянето. С плана не се запознават останалите в партията, за да реагират естествено и да не будят подозрения. Разбира се трябва да се постави заблудата, че Бойко Мутрата го е поръчал затова и е подбрано момче, което да прилича на профила „Мутра“, което да е вярно на партията и да може що годе да говори, а и да държи на бой. Целта е предварително да се създаде усещането за Противоречие в Съзнанието на хората, тоест как така на Доган му правят покушение с човек, който прилича на Мутра/Бойко, а самия Борисов казва, че е поръчан. Добра защита не мислите ли? За човека, който няма да отдели време да проучи ще му е доста лесно да се върже! Но за тези, които разгледат нещата това ще е може би най-силното доказателство, че доклада е сериозен и поръчката е била реална и съвсем ИСТИНСКА.

   3. Ало, ало ... минах ли теее...
        „Слушам и не вярвам на очите си...“

Ако нещо излезе от БСП то трябва да е компромат и то не случаен. Нещата са предварително подготвяни все пак да не забравяме как бяха оставили страната пред фалит преди да предадат властта и то доказано. Тези хора не си поплюват!

Затова и сега като гледате всяка вечер кой кого слушал и какво чул и като тоя и оня са се договаряли е изключително важно да осъзнаете колко е Лесно да се Фалшифицират подобни записи и обстоятелства. Гледайте какво ПРАВЯТ не само какво говорят. Затова нека разгледаме следите по компроматите:

        а. Излизат от БСП това е голям червен флаг за всякакви доказателства и всичко излезнало от там трябва да се разглежда изключително внимателно и това важи за Всяка партия.

        б. От къде ги имат кой им ги е дал и защо като са толкова много не са се обадили по-рано и не са ги предали на прокурора, а на БСП. Не е ли твърде удобно?

        в. Защо записите са разпокъсани? Запишете се сами и после махнете няколко думи и ми кажете, че смисъла на изречението се запазва като в оригинала, даже дайте го на ваш познат той да се опита да разкодира какво сте искали да кажете. Разговорите трябва да се взимат в контекст със пълен запис и в комплект с други доказателства.

        Анализ:

        Разпокъсан запис който не се знае от къде е дошъл точно и за който е поръчано да бъде унищожен от Цветанов. Това е толкова удобно, че направо е като приказка за Червените. А дали не е просто запис, който в целостта си е просто разговор в който се разгръща хипотеза за това как са крали БСП(или друга партия) и компания в които са размишлявали как точно са им протичали далаверите и понеже това е бил само хипотетичен и теоритичен разговор той бива нареден за унищожаване. Това не ви ли звучи правдоподобно? Напротив ще ви звучи според вашите убеждения! Ако ги смятате за такива ще вярвате, че са верни ако не ги смятате ще отричате...

        Това не е интригата от сапунения сериал хора, а вашия живот!

        Като цяло по записите нещата опират до това какво ви е мнението за записаните хора още повече, че масата от народа са дезинформирани и ще им е трудно да анализират нещата. Затова и този тип компромати са доста Удобни. Тяхната цел е да създадат съмнение и да събудят недоверие към тези хора. Идеята е да се развали имиджа, а за масата не е важна истина, важно е това което си мислят, че е истината. И така едните леят помия и съмнение, а те самите са доказали Многократно какви хора са и какво ПРАВЯТ, което е далеч по-важното и нещото за което най-малко се говори.

 
4. Бойко Борисов и ГЕРБ

     Един от най-влиятелните политици на България. Обичан и мразен еднакво.За жалост (но не случайно) и около него играят много хора, които правят своите далавери. Не се заблуждавате и те следват определени интереси. Самата им политика често (винаги) клонеше към западните „партньори“ . За повечето от вас това е правилния ход, но за информираните хора това е също толкова лошо. Нито те нито червената компания мислят най-доброто на България, а и нямат и причина да е така все пак самите Българи не го правят, че защо чужденците да го правят? Министър на финансите от Световната банка, моля напишете си домашното и осъзнайте/проучете за какво е създадена тази банка и какви интереси гони. Борисов е обграден от много хора, които го водят към политики, които също са анти-Български. Дали той го осъзнава е рано да се каже, но определено нещата продължават както в повечето държави да се сменя правителството, но да се следва Главния план. Точно как ще стигнат до края не е много важно дали по червения път или по синия целта е една. Затова не мислете, че като гласувате за Бойко променяте нещо съществено...

5. Амнистия и Прошка

"Амнистията е юридически акт, с който върховната власт в държавата връща статута на невинни хора, признати за виновни за някакви престъпления. Тя има по-силно действие от помилването, като заличава всички юридически следи от престъплението."

Помнете Тройната коалиция и това, че си гласуваха амнистия (прощаване на престъпления) в периода в които те управляваха! Гледам хората по телевизията се възмущават - „Защо тези не са в затвора? ...“


ЗАЩОТО СИ ГЛАСУВАХА ЗАКОН ЗА ОПРОЩЕНИЕ И КАТО СТИГНЕ ДЕЛОТО ДО СЪДИЯТА, ТОЙ КАЗАВА:ПО ЗАКОНА ЗА АМНИСТИЯТА ПРИЕТ ПО ВРЕМЕТО НА БСП, ДПС И НДСВ И ОБХВАЩАЩ ПЕРИОДА ИМ НА УПРАВЛЕНИЕ СА ИМ ПРОСТЕНИ ВСИЧКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, КРАЙ НА ДЕЛОТО.

 

Просто да си знаете...

 

Промяната:

 

Събудете се! Кого чакате? Започнете да мислите с главите си! Питайте логичните въпроси и искайте отговори! Спрете да спите и да се доверявате без да проверявате!

Гледайте какво правят не само какво казват!

 

ПОМНЕТЕ ПО ДЕЛАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ!


Моля споделете това и помислете върху думите ми!


 




Гласувай:
4


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gursov
Категория: Политика
Прочетен: 30832
Постинги: 10
Коментари: 2
Гласове: 10
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031